Skip to main content

Vi på Gaia lanserar nu en podd som vi kallar Gaia möter. I första avsnittet möter vi Mats Malmberg, Head of Culture and Learning på Rusta.

I ett samtal med Johan Grip, partner på Gaia, berättar Mats om hur man får människa och affär att växa samtidigt, vilken som är den avgörande faktorn i Rustas framgång, vad en mood manager gör och varför kärlek i systemet är så viktigt.

Mats är tillträdde i sin roll under hösten 2022 men har varit på Rusta i över tio år och arbetat med kvalitet, hållbarhet och produktutveckling. Nu har Rusta valt att fortsätta sin satsning på värna och utveckla sin starka kultur genom att Mats axlar ett nytt ansvarsområde.

Han säger så här om sin roll: “Det finns en stor affär och ett behov av kompetenta människor som vill växa med Rusta. Målet är att vi ska växa individen, organisationen och företaget – tillsammans.”

Lyssna för att få höra mer om Mats spännande uppdrag och Rustas utveckling:

“Gaia möter” är en serie samtal med spännande personer som söker vägar i vår komplexa samtid genom att fokusera på att både utveckla människan och verksamheten. Samtalen kretsar kring kraften i att ha ett tydligt varför, hur man skapar hållbar och långsiktig förändring, vikten av möten mellan människor etc.

Vi får ta del av såväl exempel från verkligheten, personliga insikter, forskningsrön som perspektiv och kunskap från Gaias 20+ år som partner till tusentals bolag och organisationer.

Bakom spakarna: Anna Wilhelmsson

Musik: Lars Jansson

Bild: Mats Gleisner