Skip to main content

Hélène Barnekow har en lång och spännande karriär som chef och ledare på många globala bolag, såsom Microsoft Sverige och Telia.

I det här samtalet mellan Hélène, Johan Grip och Anna Wilhelmsson, båda från Gaia, diskuteras vad vår föränderliga tid innebär för bolag och organisationer. Vi får höra vad Hélène tog med sig från sin första ledarerfarenhet som fotbollstränare, resonemang om vikten av tid och att det är avgörande att ha utrymme för unexpected meetings.

I samtalet nämns Hélènes bok. Den heter ”Re:start – det värdebaserade ledarskapet i en föränderlig värld” och hon har skrivit den tillsammans med Nina Pettersson.

Hör avsnittet här:

“Gaia möter” är en serie samtal med spännande personer som söker vägar i vår komplexa samtid genom att fokusera på att både utveckla människan och verksamheten. Samtalen kretsar kring kraften i att ha ett tydligt varför, hur man skapar hållbar och långsiktig förändring, vikten av möten mellan människor etc.

Vi får ta del av såväl exempel från verkligheten, personliga insikter, forskningsrön som perspektiv och kunskap från Gaias 20+ år som partner till tusentals bolag och organisationer.

Alla avsnitt ligger på Spotify.

 

Musik: Lars Jansson

Bild: Mats Gleisner