Skip to main content

Gaia möter Petter Menning: Hur kan man sätta upp höga mål och samtidigt prioritera sitt välbefinnande? Är det bara motivation som skapar de riktigt starka prestationerna? Hur kan vägen från maskrosbarn till världsmästare se ut – och vad kan man lära sig av det?

I det här avsnittet av podden Gaia möter samtalar Johan Grip och Anna Wilhelmsson med Petter Menning. Petter är kanotist och en av Sveriges främsta manliga idrottare med mängder av medaljer från VM och EM.

Lyssna på samtalet i spelaren nedan.

Du kan också söka upp Gaia möter på Spotify.

Podden Gaia möter är ett sätt för oss på Gaia att dela med oss av alla de intressanta samtal som vi har möjlighet att föra med spännande personer som söker vägar i vår komplexa samtid. Du hittar fler avsnitt här.

Samtalen i podden kretsar ofta kring teman vikten av att se en större helhet, vad som skapar lärande och hur vi kan stimulera mer samskapande samt hur man ser på ledarskap i en komplex tid. Vad är det som skapar resultat och utveckling när det blir allt svårare att navigera? Vi får i de olika avsnitten ta del av exempel från verkligheten, personliga insikter och forskningsrön. Vi från Gaia delar perspektiv och kunskap från våra 20+ år som partner till tusentals bolag och organisationer.