Skip to main content

Gaia möter Malin Aronsson kommundirektör i Kungsbacka. Det är en kommun som på många sätt går före.

Det här samtalet är inspelat med Malin på länk, direkt efter Gaias digitala tisdagslunch, ett forum för chefer och ledare i offentlig sektor som Gaia ordnar en gång i månaden. Samtalspartner till Malin är Gaias Micael Mathsson.

Malin anser att hon arbetar i demokratibranschen och ser att ett viktigt förhållningssätt som ledare och chef är att leda från framtiden. Hon pratar om vikten av innovation och samskapande med många aktörer. Vidare pratar hon och Micael också om vikten av att både vara målstyrd och målsökande.

 

Gaia möter Malin Aronsson kommundirektör i Kungsbacka. “Gaia möter” är en serie samtal med spännande personer som söker vägar i vår komplexa samtid. Detta genom att fokusera på att både utveckla människan och verksamheten. Samtalen kretsar kring kraften i att ha ett tydligt varför, hur man skapar hållbar och långsiktig förändring, vikten av möten mellan människor etc.

Vi får ta del av exempel från verkligheten. Gästerna bjuder även på en del personliga insikter och forskningsrön. Vi på Gaia passar på att dela perspektiv och kunskap från våra 20+ år som partner till tusentals bolag och organisationer.

Alla avsnitt ligger på Spotify samt här på vår hemsida. Scrolla ner så hittar du fler avsnitt.