En tisdag i månaden under våren, kl 12-12.55

Välkommen till Gaias digitala tisdagsluncher för ledare i offentlig sektor

Gaias digitala tisdagsluncher för ledare i offentlig sektor

Under våren startar Gaias digitala tisdagsluncher för ledare i offentlig sektor en tisdag i månaden.

Du som har förtroendet att leda i offentlig förvaltning vet att ledarskap i en transformativ och komplex tid är en av vår tids stora ledarutmaningar. Känslan av att gårdagens lösningar och sätt att leda, styra och planera våra organisationer inte längre hjälper oss ökar. Men vad är det för nya tankemodeller och förhållningssätt vi behöver ha för att möta den osäkerhet och oförutsägbarhet som vår tid innebär? Hur bygger vi en organisation, kultur och strategi som kan möta en stor föränderlighet?

Under våren 2024 möter Micael Mathsson några av landets mest spännande och erfarna offentliga ledare i Gaias digitala tisdagsluncher för offentlig förvaltning. Samtalen sker en gång i månaden mellan 12.00 – 12.55 (du får fixa lunchen själv).

Nästa tillfälle: Anna Thörn

Den 5 mars deltar Anna Thörn, regiondirektör i Dalarna, i ett samtal om de utmaningar och möjligheter hon ser framåt för regionerna och för offentlig sektor, samt om vikten av ledarskap och utvecklingsfokus.

Gaias digitala tisdagsluncher för ledare i offentlig sektor, Anna Thörn 5 mars

Kommande gäster, Gaias digitala tisdagsluncher för offentlig sektor:

  • 5 mars: Anna Thörn, regiondirektör Region Dalarna
  • 9 april: Helena Lindberg, riksrevisor Riksrevisionen
  • Datum och gäster i maj och juni kommer inom kort
Helena Lindberg

Helena Lindberg

Fler gäster aviseras löpande

Anmälan

Anmäl dig via knappen nedan, senast torsdagen veckan innan aktuellt datum. Ange i meddelandet vilket datum eller vilken gäst du vill anmäla dig till. Ange också namn, titel och organisation.

På fredagen veckan innan seminariet får du een Teamsinbjudan som innehåller din möteslänk.

Du får väldigt gärna bjuda med fler ledare från din organisation. Om ni anmäler i er i samma mejl så ange allas e-postadress.

Anmälan innebär att du också får vårt nyhetsbrev 4-6 gånger per år. Det är självklart enkelt att avanmäla sig från detta.

Anmälan

Gaia stödjer Barncancerfonden

Seminariet är kostnadsfritt. Som kund kan du bidra genom att skänka 15 kr (eller valfritt belopp) för de 15% av barnen som inte överlever sin cancerdiagnos. Tillsammans med våra kunder vill vi ta ett ansvar för barnen och deras framtid.

Klicka här för att bidra: Gaia mot barncancer

Gaias digitala tisdagsluncher för ledare i offentlig förvaltning - stöd Barncancerfonden