Skip to main content
Program, events, möten

Spännande möten

Filter

Gaia Leadership Samtal i ögonhöjd öppet forum för ledarutveckling Ebba Huselius

Samtal i ögonhöjd 19 december

Hur påverkas ledarstil, beslutsprocessesr och relationer i en digital era? Genom intervjuer med företagsledare har Ebba Heselius utforskat hur deras ledarstil, beslutsprocesser och relationer formas i den digitala eran. I sin avhandling tar Ebba upp hur den minskade fysiska närvaron i digitala rum påverkar ledarskapet, speciellt i avseende på känsloutbyte och stämningsskapande. Hon framhåller att ledarskap, ur hennes synvinkel, i stor utsträckning handlar om känsloöverföring, där ledaren agerar som en källa till energi, inspiration och relationsskapande.

Offentlig chef 2024 – med Gaia som partner

Att leda tillsammans för samskapande. Gaia är partner till Offentlig Chef som den 17 – 18 januari arrangeras i Nacka. Offentlig Chef är mötesplatsen och konferensen för dig som är ledare, chef eller beslutsfattare inom Sveriges offentliga sektor.
Gaia Leadership toppledarprogram statsförvaltningen

Att leda i komplexitet 2024 – Gaia Leaderships toppledarprogram för högre chefer i statsförvaltningen

Välkommen till ett toppledarprogram där du möter andra spännande och engagerade ledare i statlig förvaltning som delar din dröm om att utveckla ledarskapet och leda i en transformativ och oförutsägbar tid.