Skip to main content
Program, events, möten

Spännande möten

Filter

Gaias digitala tisdagsluncher för offentlig sektor

Gaias digitala tisdagsluncher för ledare i offentlig sektor

Under våren startar Gaias digitala tisdagsluncher för ledare i offentlig sektor. Gaias Micael Mathsson samtalar mellan 12.00 – 12.55 med en gäst om hur ett medvetet ledarskap möter de möjligheter och utmaningar vi står inför. Kommande datum är 7 maj (Johan Grip, Gaia Leadership) och 4 juni (Victor Kilén, stadsdirektör Nacka kommun).
Gaia Leaderships ledarprogram

Ledarprogram hösten 2024

Ledarskap kan vara både utvecklande och effektfullt. Gaia Leaderships öppna ledarprogram för ledare och chefer siktar mot att stötta medarbetarna till självledarskap, psykologiskt trygga team och samsyn kring verksamhetens gemensamma syfte. Där operativt arbete också kan vara strategiskt, för både effektivitet och effekt. Kort uttryckt: ett medvetet ledarskap.
Gaia Leaderships toppledarprogram för offentlig förvaltning

Att leda i komplexitet 2024 – Gaia Leaderships toppledarprogram för högre chefer i offentlig förvaltning

Välkommen till ett toppledarprogram där du möter andra spännande och engagerade ledare i offentlig förvaltning som delar din dröm om att utveckla ledarskapet och leda i en transformativ och oförutsägbar tid.

Teaser: Gaia Awe 2024

Låt dig ruckas i dina grundvalar - nytt ledarprogram våren 2024. Har du en upplevelse av att längta efter något större, som skapar genklang i din egen förundran? I sökandet efter någon form av utveckling där du ännu inte riktigt vet vad? Awe – förundran – kan rymma häpnad, förvåning, vördnad och en känsla av dyrkan. Ofta i relation till något större. Det kan också beskrivas som den psykologiska känslan i att inse att något inte står till på det sätt som var väntat.