27 augusti 2024

Midlife Upgrade: inspirationsträff för dig som är mitt i livet

Midlife Upgrade inspirationsträff

Som kvinna och mer än dryga 50+ har Elisabeth Ahremark ofta slagits av hur många exceptionellt drivna, engagerade, smarta kvinnor och ledare hon möter i just denna ålder. Samtidigt är det en ålder som innebär en brytpunkt för många: barnen flyttar, kroppen ändras, mer existentiella frågor gör sig påminda. Ett skede som väcker frågor och skapar perspektiv. Och brytpunkter är som bekant bra jordmån för att så nya tankar och skörda ny energi!

Länge, länge har Elisabeth brunnit för att fokusera på just detta. Midlife Upgrade är ett begrepp som bland annat används kring försvarsmateriel, som behöver uppgraderas för att hålla sin fulla livslängd. Och hon tänker givetvis att människor inte bara ska hålla (vara vid liv) utan verkligen leva!

Mer liv i livet!

Att vara mitt i livet är ett perspektiv som ger många möjligheter. Det kan höja angelägenheten att zooma ut och ta in helheten kring en längre tidshorisont – både framåt och bakåt. För att skapa kontakt med en genuin längtan och möjligheten att påverka vägen framåt. Sätta sig i förarsätet kring både liv och hälsa.

Nu har Elisabeth dessutom fått med sig Lena Gummesson, en riktig expert på kvinnors mentala och fysiska hälsa 50+. Det goda livet har naturligtvis även en fysisk aspekt.

I Elisabeths  många egna dialoger med ledare är det tydligt hur mycket av den hela människan vi är och behöver vara i ledarskapet. Möt oss 27 augusti kl 16.30-18.30 för att inspireras och utforska dina tankar kring livet – mitt i. Vi bjuder in till gemensam inspiration, reflektion, meditation och skratt på teman som berör vår energi:
❇ fysiskt
❇ relationellt
❇ mentalt
❇ existentiellt
Syftet med kvällen är att väcka tankar samt att inspirera inför vårt pilotprogram – Midlife Upgrade.

Anmäl dig till: elisabeth.ahremark@gaialeadership.com. Självkostnadspris 200 kr, vi bjuder på smoothie och något att tugga på. Vi möts på Gaia Leadership, Vasagatan 38, Stockholm.