En tisdag i månaden under hösten 2024, kl 12-12.55

Gaias digitala tisdagsluncher för ledare i offentlig sektor

Gaias digitala tisdagsluncher för ledare i offentligsektor

Hösten 2024 fortsätter vi med succén Gaias digitala tisdagsluncher för ledare i offentlig sektor. 

Höstens datum

För mer information och anmälan: anna.wilhelmsson@gaialeadership.com

Forumet är riktat till dig som leder inom i offentlig sektor och du som har ett sådant förtroende vet att ledarskap i en transformativ och komplex tid är en av vår tids stora ledarutmaningar. Känslan av att gårdagens lösningar och sätt att leda, styra och planera våra organisationer inte längre hjälper oss ökar. Men vad är det för nya tankemodeller och förhållningssätt vi behöver ha för att möta den osäkerhet och oförutsägbarhet som vår tid innebär? Hur bygger vi en organisation, kultur och strategi som kan möta en stor föränderlighet?

I Gaias digitala tisdagsluncher för ledare i offentlig sektor möter Micael Mathsson några av landets mest spännande och erfarna offentliga ledare i Gaias digitala tisdagsluncher för offentlig förvaltning. Samtalen sker en gång i månaden mellan 12.00 – 12.55 (du får fixa lunchen själv).

En del av vårens uppskattade tisdagsluncher finns också som poddavsnitt. Du hittar dem bland våra bloggar och poddar på sidan Tankar.

Anmälan

  • Anmäl dig via knappen nedan, senast torsdagen veckan före aktuellt datum
  • Ange i meddelandet vilket datum eller vilken gäst du vill anmäla dig till
  • Ange även ditt namn, titel, organisation och e-postadress
  • Senast fredagen veckan före seminariet får du ett bekräftelsemejl samt teamsinbjudan
  • Du får gärna dela inbjudan med fler ledare i din organisation. Om ni anmäler er i samma mejl se till att ange allas uppgifter
  • Anmälan innebär också att du får våra nyhetsbrev ca 4-6 gånger per år. Det är givetvis väldigt enkelt att avanmäla sig från detta.
Anmälan

Gaia stödjer Barncancerfonden

Seminariet är kostnadsfritt. Som kund kan du bidra genom att skänka 15 kr (eller valfritt belopp) för de 15% av barnen som inte överlever sin cancerdiagnos. Tillsammans med våra kunder vill vi ta ett ansvar för barnen och deras framtid.

Klicka här för att bidra: Gaia mot barncancer

Gaias digitala tisdagsluncher för ledare i offentlig förvaltning - stöd Barncancerfonden